Anbefalinger

20170506_fotografi_natalie_marius_5dmkII_MG_1570.jpg

Flinke til å få oss til å slappe av under

Natalie & Marius

Andreas og teamet hans var med oss fra start til slutt på vår bryllupsdag, og vi er utrolig glad for at vi valgte nettopp dem! Vi sitter igjen med en kjempegod følelse og utrolig flotte bilder og film. De var flinke til å få oss til å slappe av under fotoshoot og vi hadde det kjempegøy. Er veldig glad for at vi hadde med film også, da vi sitter igjen med en film hvor vi kan "oppleve" dagen om igjen akkurat når vi vil.

Vi var veldig...

more
Susannah_Feda_brudebilder_22.jpg

Garantert gode minner for livet!

Susannah & Feda

For oss var det viktigste punktet under bryllupsplanleggingen å finne en dyktig og profesjonell fotograf og videograf som forstod hva vi var på utkikk etter.

Nemlig å fange de små, men betydningsfulle øyeblikkene. Ikke oppstilt og upersonlig, men levende og ekte. Det var også viktig for oss å jobbe med et team vi kunne stole på og som var pålitelige. De kvalitetene fant vi hos Sløyfe og Slør.

Gjennom hele prosessen har vi fått...

more
20170715_Jeanette_John_270.jpg

Man husker alle følelsene man hadde glemt at man følte på den store dagen

Jeanette & John

Vi var aldri i tvil om at sløyfe og Slør ville gjøre en god jobb. De var utrolig proffe både før, under og etter bryllupet. Det de har klart å fange med linsene sine er helt utrolig! Vi er så evig takknemlig og glade for at vi valgte Andreas som vår fotograf og Fahil som vår filmmann.

Vi har latt tårene våre trille, for dette var rett og slett magisk å se tilbake på. Vi hadde håpet på "noen" gode bilder, men dette er er jo bare helt...

more
Piero-&-Paulines-bryllup-05.jpg

Å fange selve følelsen kreves et øye som Andreas virkelig har

Piero & Pauline

Andreas er en meget dyktig og profesjonell fotograf. Han foreviget vårt livs største øyeblikk og klarte å fange alle følelsene, menneskene og detaljene i bryllupet vårt. Det er vi veldig glad for. Det er mange som tar bilder, men å fange selve følelsen kreves et øye som Andreas virkelig har. Nå kan vi, barna og etterhvert barnebarna våre nyte bildene når vi måtte ønske.

Han lytter til kunden og deres ønsker, men er også flink til å...

more
20150523_fotografi_bryllup_maren_morten_MG_0550.jpg

Fantastiske bilder!

Maren & Morten

Å gifte seg er en fantastisk opplevelse man ofte har planlagt og gledet seg til lenge, men dagen går utrolig fort, og når det er over er det bildene som varer evig. Derfor er vi så utrolig glad for at vi valgte Andreas Roksvåg som vår fotograf, og lot han følge oss hele dagen. Han tok fantastiske bilder, og det var deilig å bare vite at han var der og foreviget alt.

Vi hadde noen spesifikke ønsker og ideer rundt selve...

more
20140329_fotografi_ole_lene_bryllup_5d_MG_0682.jpg

Bildene ble akkurat slik som vi hadde drømt om!

Ole Petter & Lene

Andreas tok bryllupsbildene våre når vi giftet oss 29 mars 2014. Vi er VELDIG fornøyd med resultatet og bildene ble akkurat slik som vi hadde drømt om! Andreas er en fantastisk fotograf som er engasjert, kreativ og har øye for detaljer, noe som absolutt gjenspeiler seg i arbeidet hans. Han er unik og effektiv. Vi gir han virkelig våre beste anbefalinger til alle som ønsker fantastiske bryllupsbilder!

more
20140809_fotografi_kathrine_per_christian_bryllup_200.jpg

Profesjonell både før, under og etter dagen

Kathrine & Per Christian

Vi brukte Andreas til vårt bryllup, og er meget fornøyd med resultatet. Profesjonell både før, under og etter dagen. Flotte ideer til hvordan det skulle blir bra, og bildene ble enda bedre enn forventet. Vi er på alle måter fornøyd med både pris, utførelse og resultatet.

Å velge Andreas som fotograf var med på å gjøre dagen vår!

more
20160820_fotografi_julia_magnus_MG_2708.jpg

Imponerte stort

Magnus & Julia

Vi anbefaler Andreas som profesjonell fotograf til deres bryllup! Han imponerte stort med evnen til å fange både små og store øyeblikk fra hele dagen, samt et godt øye for ulike motiv. Alle bildene var verdt å samle på!

more
20130921_fotografi_bryllup_vidar_vigleik_5d_MG_9750.jpg

Vi kunne ikke valgt en bedre fotograf

Vidar & Vigleik

Andreas Roksvåg har et fantastisk godt blikk på detaljene. Han tok bilder under vielsen vår der han fanget øyeblikkene som vi alri hadde trodd vi skulle kunne bevare på film. Han var på rett sted til rett tid og da vi vikk bildene fra vielsen tilsendt ble vi overveldet av resultatet. Vi ville ikke vært disse bildene foruten.

Han tok også de offisielle bildene etter vielsen og vi er super fornøyde med jobben han gjorde. Alltid smilende...

more

(C) Andreas Roksvåg 2016. All rights reserved. booking@sloyfeogslor.no // +47 938 77 665