Piero-&-Paulines-bryllup-05.jpg

Å fange selve følelsen kreves et øye som Andreas virkelig har

Piero & Pauline

Andreas er en meget dyktig og profesjonell fotograf. Han foreviget vårt livs største øyeblikk og klarte å fange alle følelsene, menneskene og detaljene i bryllupet vårt. Det er vi veldig glad for. Det er mange som tar bilder, men å fange selve følelsen kreves et øye som Andreas virkelig har. Nå kan vi, barna og etterhvert barnebarna våre nyte bildene når vi måtte ønske.

Han lytter til kunden og deres ønsker, men er også flink til å komme med tips og triks til de som ikke er vant til å stå foran kamera. Han gjør sitt ytterste for å levere et ferdig resultat en vil ha glede av. Bildene han tar vil du alltid stolt vil henge opp på veggen din så alle kan se!

Om du ønsker noe mer utradisjonelt så er han er dyktig til å ta originale bilder som representerer deg og det du ønsker å vise. Om du velger Andreas Roksvåg som fotograf vil du ikke angre. Han er punktlig, kreativ, hyggelig og ikke minst dyktig. Bildene er flotte og viser meg om min mann på vårt beste. Vi kommer garantert til å bruke han igjen på neste begivenhet. Det bør også du gjøre!